Fashion

Minimalistische oorbellen

Waar ik vroeger (lees: drie jaar geleden) nog enorm grote kettingen en armbanden droeg, ben ik nu helemaal fan van minimalistische sieraden. Omdat ze je outfit niet overschreeuwen, maar wel net dat extra’s geven. Laat ik dat nu heel subtiel tegen mijn vriend verteld hebben. Want hij kwam aan met een enorm leuk cadeautje; deze gouden minimalistische oorbellen van Beadies, een sieradenwinkeltje in Utrecht.

Mijn gouden minimalistische oorbellen van Beadies

Jonathan (vriend) vertelde me dat hij ze speciaal voor me heeft laten maken. Hij kon kiezen uit verschillende knopjes en hangers. Uiteindelijk heeft hij gekozen voor een open rondje en voor een subtiel knopje en draad. Precies wat ik mooi vind. De oorbellen zijn gold plated. Heel erg fijn, want zo kan ik ze lang dragen, zonder dat mijn gaatjes ontsteken.

minimalistische oorbellen goud beadies

Ik draag alleen maar gouden sieraden, omdat ik dat persoonlijk mooier vind staan bij mezelf. Daarom matchen ze goed bij mijn andere (minimalistische) sieraden. Sinds ik deze oorbellen heb draag ik ze bijna iedere dag.

Ben jij ook fan van minimalistische sieraden?

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *