Fashion

Rode bontjas

Mijn favoriete jas op dit moment is mijn rode (nep)bontjas. Enkele weken geleden kocht ik deze bij de sale van de H&M. Aan deze jas ging wel een verhaal vooraf. Ik had namelijk al zo’n jas, maar dan ietsiepietsie groter (mijn vriend zou zeggen; 10 maten groter). Maar daar was ik toch niet helemaal blij mee en hij bleef maar aan de kapstok hangen. Toen ik deze jas zag maakte mij hart enkele sprongetjes en kon ik ‘m simpelweg niet laten hangen. Mijn oude (nep)bontjas verdween als snel richting een nieuwe eigenaar.

Een voordeel is dat deze jas heerlijk warm is. Op mijn oude bontjas na zijn mijn winterjassen niet zo dik en warm. Ook geeft het je outfit gelijk een boost door de rode kleur.

Rode (nep)bontjas van H&M
Vandaag combineer ik de jas met een crème trui van Stradivarius. Je ziet het niet op deze foto’s, maar hij heeft wijde (vleermuis)mouwen, wat ‘m extra speciaal maakt. Onder de trui draag ik een lakleren rokje van de New Yorker. Je ziet ze trouwens overal in de winkels hangen deze winter, je moet het echt mooi vinden, maar ik ben fan. Net als de jas heb ik deze ook in de sale gescoord.

Gecombineerd met Clarks desert boots van Lee Broom
Ik ben echt fan van de Clarks desert boots en de laatste tijd zijn deze mijn favoriet. Ik heb ze op Ebay gevonden en ze zijn gemaakt in samenwerking met Lee Broom, een interieurontwerper, hoe tof! Het leuke is dat ze van glad leer gemaakt zijn en gouden details hebben. Naast dit paar heb ik ook een aantal andere kleuren, die jullie vanzelf in een andere post voorbij zien komen.


Deze foto’s zijn trouwens gemaakt in Woudrichem. Echt een prachtig stadje met mooie oude pandjes. Zoals deze ‘brood, beschuit en kleingoed bakkerij’.

Wat vind je van mijn jas en heb je zelf ook een (nep)bontjas? 

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *