Fashion

Blauwe sweater met sterren

Kleur! Ik hou ervan. Zeker tijdens deze donkere winterdagen, waar gelukkig al snel een einde aan komt. Wanneer je een kijkje in mijn kledingkast (eigenlijk moet ik kasten zeggen, maar dan zou je gaan denken dat ik kledingverslaafd ben) zou nemen, zie je dan ook een heleboel gekleurde items, afgewisseld met zwart en wit.

Vorige week kreeg ik deze sweater van mijn vriend, van het merk Colourful Rebel. Ik ben echt fan van het merk én van deze trui. Hij is niet alleen kobaltblauw (kleur!), maar ook hartstikke warm. Dus helemaal geschikt om te dragen in ons koude kikkerlandje. Ik wil graag aan jullie laten zien hoe ik deze combineer. Tussen de regen door rende ik met mijn zusje naar buiten en maakten we dankbaar gebruik van de muur van de buurman.

blauwe sweater van Colourful rebel met sterren
Deze sweater heeft een ‘boyfriend’ model, dus hij valt fijn wijd en de binnenkant is heerlijk zacht. Echt zo’n trui waar je, ook op een thuiswerkdag, heerlijk ik kan wegkruipen. Volgens mij zijn mijn armen iets te ver doorgegroeid, want bij werkelijk elke trui die ik pas, zijn de mouwen te kort. Behalve bij deze dan, superfijn! Op het eerste gezicht oogt de trui basic, maar op de mouwen zitten sterren. Wat ‘m net wat speelser maakt. Ik was bang dat het blauwe op de witte sterren zou overlopen in de was, maar gelukkig is dat niet gebeurd.


Vandaag trok ik bij deze trui mijn zwarte spijkerrokje aan. Het rokje is van Weekday en is van onderen niet gestikt, waardoor er vanzelf franjes komen te hangen. Die moet ik wel af en toe wel even afknippen, anders wordt het een wandelend vliegengordijn. Hieronder draag ik mijn Stan Smith sneakers.

Tjah, ik weet niet of ik zoveel cadeautjes van Jonathan (vriend) krijg, of dat dit gewoon toevallig is, maar ook dit tasje heb ik van hem gehad. We kwamen deze afgelopen zomer tegen bij de Kruidvat en ik moest ‘m hebben. Het leuke aan dit tasje vind ik dat er ‘echte’ haartjes op de flap zitten. Sinds ik dit tasje in mijn collectie heb gebruik ik ‘m altijd als ik weinig spulletjes ergens mee naar toe moet nemen.

Wat vind jij het leukste item van mijn outfit?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *