Fashion

T-shirt van de Zeeman

De laatste tijd zie ik ze steeds meer voorbijkomen; shirtjes van de Zeeman. Met print, met tekst of met… streepjes. Dus ik dacht; laat ik eens origineel zijn en een gestreept shirt bij de Zeeman kopen. Het shirtje kostte om precies te zijn 3,99 euro. Eigenlijk heb ik niet zoveel basics in mijn kast, maar toch is het wel handig om zo’n gestreept exemplaar op voorraad te hebben. Het shirt is met van alles te combineren en ideaal voor de lente.

Met Jonathan croste ik naar de Biesbosch om daar een aantal foto’s te schieten. Ik houd van oude gebouwen en oude straatjes. Maar we waren even vergeten dat die niet echt in grote getalen aanwezig zijn in het natuurgebied. Toch vonden we nog ergens wat oude huizen en zie hier het resultaat.

Het shirt combineerde ik met een geel ribrokje wat ik al heel wat uren, dagen en jaren in de kast heb liggen. Hij komt van de New Yorker. Ik heb ‘m de hele winter niet aangehad, toch vind ik het rokje nog steeds erg leuk. Vandaag paste hij perfect bij mijn lente-outfit.

Misschien had je al gezien dat ik iets bovenop mijn hoofd heb zitten. Nou, dat is een haarbandje van de Pull & bear. Deze heb ik pas in de uitverkoop gekocht omdat ik het kleurtje zo leuk vond. Ik weet nog niet zo goed wat ik ervan vind. Haarbandjes doen me altijd denken aan vroeger. Had ik als 8-jarige geen zin om een elastiek in mijn haar te doen? Dan stak in met twee seconden een haarband in mijn haar.

Ik ben eigenlijk echt geen hakkenmeisje, het liefst loop ik op mijn Clarks of sneakers. Toch moest ik deze hebben, toen ik ze bij de Primark zag. Hoe cute zijn die gouden vlindertjes? En het maakt een simpele outfit toch bijzonder. Ze zijn gemaakt van een velvet stofje, wat het een chique uitstraling geeft.

En nog even een close up van het shirt. Ik heb ‘m gekocht in een maat 40, zodat hij een beetje wijd valt, dat vind ik het mooiste. Wat ik trouwens ook tof vind; dat het randje bovenaan wit is. Het geeft net wat extra’s.

Heb jij er weleens aan gedacht om basics bij de Zeeman te kopen en wat vind je van mijn outfit?

6 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *