Fashion

Trend; lakrokjes

Je hebt ze afgelopen maanden vast weleens in de winkel zien hangen. In allerlei verschillende soorten, maten en kleuren: lakrokjes. De lakbroekentrend heeft nu ook een rokjesvariant. Misschien heb je er wel even naar staan kijken. Ugh, was je reactie (a la Jonathan), of je hart maakte een sprongetje (that’s me!). Wil je weten hoe je zo’n rokje kunt dragen? Vandaag laat ik je zien hoe ik mijn twee lakrokjes combineer.

Hier draag ik mijn zwarte variant. Ik vind het een fijn rokje, omdat het met heel veel te combineren is. Het maakt van iedere simpele outfit iets unieks.

Het rokje glimt al, maar met het zonnetje erop helemaal. Zoals je ziet heeft het rokje een overslag en een soort metalen ring, dit maakt ‘m net wat stoerder. Ik vind dit model zo leuk! Dit rokje heb ik een paar maanden geleden in de uitverkoop bij de New Yorker gescoord. ‘Vroeger’ (lees: een paar jaar geleden) was dit altijd mijn favoriete winkel. Nu koop ik er nog regelmatig rokjes.

Bij deze foto koos ik voor een streetstyle-vibe. Dus plofte ik neer voor een willekeurige deur in Utrecht. Om na een aantal seconden weer verschrikt naar voren te springen; want de bewoner wilde zijn huis verlaten.

Ik draag het rokje met een comfy sweater van PRFLX. Een tof streetwear merk (bij dit merk kun je trouwens een gepersonaliseerde trui bestellen met jouw gekozen spotifycode, hoe leuk!).  Ik ben echt fan van de zachtroze kleur. Het maakt de trui schattig, maar door het logo ook weer stoer.

En deze stappers van de Van Haren draag ik eronder. Eerst waren ze meer glimmend dan ze nu zijn, ik heb ze nogal vaak gedragen. Maar dat maakt ze voor mij niet minder leuk.

En dooooor, naar lakrokje twee. Ik ben nog steeds in het soms zonnige Utrecht. Lekker kenmerkend zijn de fietsen die tegen alle hekken en muren aangegooid zijn. En het geeft deze foto’s best wel iets extra’s, toch?

Het tweede lakrokje komt van de Monki. Deze is qua model wat simpeler. Vanboven kun je ‘m aantrekken met een koortje. Heel handig, want als ik er onnodige kilo’s bij eet, heb ik kans dat ik dit rokje nog steeds aan kan.  Ik vind de kleur wel heel uniek; een soort donkerpaars (maar niet paarspaars).

Dit winkeltje is trouwens ook wel een vermelding waard. Het heet Stach Food en zit in het centrum van Utrecht. Hoe heerlijk zien die schuimkoekdingen eruit?

Ik combineer het rokje met een trui van The Sting. Al een oudje, maar nog steeds een favoriet. Hij blijft mooi na het wassen, en ik vind de kleur heel tof.

Ik ben heel erg benieuwd; wat vind jij van mijn outfits? Zou je zelf een lakrokje dragen? Laat het weten in een reactie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *