Lifestyle

Herinneringen op canvas

Laatst schreef ik over de cadeautjes die ik aan Jonathan heb gegeven. Een vervolg hierop komt snel, dus nog even geduld. Maar… ik heb afgelopen week iets ontvangen wat ik graag met jullie wil delen. En uiteraard is Jonathan weer de gelukkige ontvanger van mijn cadeautjeswoede.

Je hebt het al aan de foto bij dit artikel kunnen zien; het is een foto op canvas. Fotofabriek heeft deze naar me opgestuurd. Op hun site kun je, naast een foto op canvas, nog een heleboel andere fotoproducten bestellen.

En dit is hoe ik het canvas uit het pakketje haalde. De hoekjes zijn extra beschermd door het plastic wat er overheen zit. Fijn!

Ik bestelde de variant van 20 x 30 centimeter. Zoals je ziet is dat niet erg groot. Maar groot genoeg voor de slaapkamer van Jonathan. Want er hangt al best wel wat, kan ik je vertellen. Ik wilde het canvas graag net even iets anders hebben als normaal. Daarom zocht ik op Google naar een ‘houten’ achtergrond. Hiervoor plaatste ik de foto. Dit kun je trouwens allemaal doen in de online editor van Fotofabriek. Een leuk detail plaatste ik op de zijkant van de canvas. De plaats waar we zijn en het jaartal erbij. Zodat we later als oude besjes, nog eens terug kunnen kijken op dit ‘kleffe moment’, zonder hard in ons geheugen te hoeven graven, naar hoe oud we waren.

Ik ben heel erg blij met het canvas. Vooral omdat er bij deze foto hele fijne herinneringen naar boven komen. Je ziet ons in de duinen bij Ouddorp. Een plek waar we samen veel zijn geweest. Om te genieten van de zee, het strand en de zon. Ohja, deze leuke plant is plotseling aan komen vliegen, vandaar dat hij er ‘opeens’ voor hangt.

De kleuren vind ik heel erg mooi en zijn echt precies hetzelfde als de foto die ik had geüpload. De kwaliteit van het canvas is dan ook heel goed. En wat ook makkelijk is; er zit een haakje (en twee schroefjes) bij om het op te hangen. Wel had het doek strakker om het hout gebonden mogen worden, nu zit hij wat los. (Deze foto’s zijn gemaakt met mijn Canon EOS 1300D)

Wat doe jij met jouw foto’s waar je mooie herinneringen bij hebt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *