Fashion

Bow ties – Aliexpress shopblog

Heb jij ook een blouse in jouw kast hangen met een strik bij de kraag? Zo’n drie jaar geleden hingen de winkels hier vol mee (nu iets minder) en was het een echte hype. Nu is daar een nieuwe variant op; de bow tie. Bow watte? Ja een bow tie. Letterlijk vertaald in het Nederlands betekend het strik-das en dat is precies wat is.

Het zijn namelijk losse strikjes die je aan de kraag van je blouse(jurk) kunt vastmaken. In Nederland ben ik ze al verschillende keren online tegen gekomen, maar hier zijn ze altijd prijzig. Daarom koos ik ervoor om drie bow ties op Aliexpress te bestellen. Een Chinese webshop waar de gemiddelde prijzen vaak veel lager liggen dan de prijzen hier in Nederland.pakketje Aliexpress

Zo ziet het er ongeveer uit wanneer je een pakketje van Aliexpress ontvangt. Ik had de strikjes besteld bij verschillende verkopers, dus ze kwamen allemaal in aparte pakketjes aan. Bij de meeste producten is de verzending gratis, dus dan maakt dat niet zoveel uit.

bow tie Aliexpress shopblog / shoplog

De eerste bow tie die ik ontving was deze. Met ongeveer een week zat dit leuke accessoire in mijn brievenbus. Door de zwart-rode strepen krijgt dit strikje een chique- maar ook casual effect. Ik vind ‘m erg leuk! Bovenaan zit een vierkante, glimmende steen. Dit strikje wordt bevestigd met een veiligheidsspeld.
Prijs: 1,49 euro.
Je kunt dit strikje hier bestellen.

Nummer twee kwam na ongeveer anderhalve week (na mijn bestelling) aan. Ik vind dit strikje erg leuk op een witte blouse, met een beige of roze rokje eronder. Dit was de duurste, maar ook de grootste van de drie. De kwaliteit vind ik erg mooi en alles lijkt goed en stevig aan elkaar vast te zitten. Extra handig: dit strikje kun je op twee manieren aan je blouse vastmaken; met een koortje om je nek of met een klein klemmetje.
Prijs: 2,86 euro.
Je kunt dit strikje hier bestellen.

Dit schattige roze strikje liet even op zich wachten. Na ongeveer een maand wist hij mijn huisadres te vinden. Deze bow tie is het minst ‘mij’, maar voor de prijs vond ik ‘m het toch wel waard om te proberen. Of ik ‘m ga dragen weet ik nog niet. Wel vind ik het strikje heel schattig staan bij de blauwe streepjes van deze blousejurk. De kwaliteit is oké en het strikje kun je met een koortje om je nek vastmaken.
Prijs: 0,62 euro.
Dit strikje kun je hier bestellen.

Wat vind je van mijn bow ties en ga jij er eentje op Aliexpress shoppen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *