Fashion

Drie outfits onder de tien euro

Misschien knipperde je wel drie keer met je ogen toen je de titel zag. Wellicht is het voor jou ondenkbaar om een outfit te scoren voor dit bedrag. Toch was dit een fluitje van een cent voor mij. Bij mijn vrienden sta ik bekend als koopjesjager en dat bewijs ik maar weer eens met dit artikel (ik weet niet of ik er trots op moet zijn).

Deze maand schraapte ik drie outfits bij elkaar. De setjes komen nog niet eens aan de tien euro. Ik moet wel zeggen dat ik de schoenen er niet bij gerekend heb. Deze trok ik uit mijn eigen schoenenrek.

outfit zara percentil outfitinspiratieshirt zara / top percentilClarks Desert Boots dots stippen suede

Outfit 1.
Dit is een vrij simpele outfit. Ik draag een effen shirtje van de Zara. Ik vind de mouwen heel leuk, het zijn soort vierkante flapjes die over je schouders vallen. Het rokje is van een onbekend merk. Het heeft lichte, gekleurde streepjes en leuke knoopjes bovenaan. Ik vind het rokje niet geweldig, maar wel leuk staan bij de kleur van dit shirt. Onder de outfit draag ik crème Clarks Desert Boots met grijze stipjes. Ik vind ze megaleuk, maar ik draag ze eigenlijk veel te weinig.

Wat gaf ik uit?
Het shirt en het rokje kocht ik beide tweedehands op Percentil.nl, een webshop vol tweedehands kleding. Het shirtje kostte 2,82 euro en het rokje 3,34 euro. Dus ik kwam uit op een totaal van 6,16 euro.

outfitinspiratie percentil zaragestreepte top shirt zaraRok stippen percentil

Outfit 2.
Dat het nu het oogstseizoen is, bewijzen deze foto’s. De hele weg lag vol met modder (en andere resten, waarvan ik niet wil weten wat het is). Maar ik ben altijd gefascineerd door laantjes, waarbij bomen symmetrisch tegenover elkaar staan. Ik bewandelde dit weggetje met opnieuw een shirtje van de Zara en een vrolijk rokje. De top is eigenlijk heel simpel, maar de geribbelde randjes maken ‘m net wat specialer. Het rokje wordt vast één van mijn favoriete zomerrokjes, ik heb echt een voorliefde voor gestippelde kleding. Onder de outfit draag ik mijn witte Stan Smith sneakers. Het tasje had ik al en komt van de kruidvat.

Wat gaf ik uit?
Ook dit rokje en topje heb ik gekocht bij Percentil. Het rokje kostte 4,40 euro en het topje 2,75 euro. Ik heb alle items van Percentil in dit artikel trouwens uit de sale. De prijzen zijn in deze selectie nog goedkoper dan de andere tweedehands items. Totaal betaalde ik 7,15 euro voor dit setje.

Outfit panterprint rok leopard rok girlpower shirt aliexpress

Outfit 3.
Als jullie mij persoonlijk kennen, weet je dat ik enorm veel girlpower bezit (Kuch). Dat moet Jonathan ook gedacht hebben, want hij kocht dit shirtje voor mij op Aliexpress. Ik stylde dit shirtje met een panterprint rok, ook gescoord bij Percentil. Ik voelde me echt megafijn in dit outfitje. De rok is echt een topper en mijn favoriet van de hele shopsessie bij Percentil.

Wat gaf ik uit?
Het shirtje koste me niets. Maar Jonathan heeft hier ongeveer (de prijzen veranderen regelmatig) 4,80 euro voor betaald. Voor de rok betaalde ik maar 2,80. Ik kan er echt niet over uit hoe leuk ik deze rok vind, voor dat geld. De totale prijs van deze outfit was ongeveer 7,60 euro.

Ik heb eerder een outfit gekocht voor 6,75 euro. Deze vind je hier.

Wat vind jij, heb ik mijn magere budget goed besteed? Wat is jouw favoriete outfit van de drie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *