Collectie badpakken Hunkemoller 2019
Fashion

De mooiste Hunkemoller badpakken // Collectie 2019

Kijk jij ook al zo enorm uit naar de zomer? Dat je heerlijk een aantal dagen naar het strand gaat om te genieten van zon, zee en rust? Dat je af en toe een duik in het water neemt om af te koelen en er hierna weer al proestend uitkomt? Voor mij zijn dat echt de oplaadmomentjes en dan kan ik er weer het hele jaar tegenaan. Vorig jaar kocht ik een badpak dat de zee al een aantal keer onderwater heeft bekeken (oftewel: waar ik heel wat keren mee heb gezwommen). En ik moet zeggen, een badpak zit heerlijk en je kunt je er fijn in bewegen zonder dat er vanalles afzakt.

Badpakken Hunkemoller 2019

Badpakken zijn helemaal hip & hot en dat begrijp ik helemaal! Naast dat het heerlijk zit, ziet het mode-item er ook superstylish uit. Welk figuur je ook hebt; er is altijd wel een badpak dat bij je past. Hunkemoller heeft dit jaar weer een aantal prachtexemplaren in haar collectie. Mijn favorieten vind je in dit artikel.

HKMX badpak ribstof

1. HKMX badpak ribstof

Dit lijkt wel een sport badpak en ziet er enorm comfortabel uit! Dankzij de twee kleuren en het model is het badpak heel modieus. Ribstof zagen we deze winter al heel vaak voorbijkomen en nu kunnen we zelfs een badpak van deze fijne stof dragen. LOVE it!

Prijs: 44,99 euro
Link: HKMX badpak

Badpak Scallop Dreams Ocean

2. Badpak Scallop Dreams Ocean

Een tweede badpak waar ik spontaan verliefd op werd is deze. De schelpendetails aan de bovenkant vind ik prachtig! En heb je een (klein) buikje? Daar zie je niks van dankzij de plooitjes. Blauw is misschien save, maar staat wel heel stijlvol!

Prijs: 54,99 euro
Link: Badpak Scallop Dreams Ocean

Badpak White Iris

3. Badpak White Iris

Wit is misschien niet een kleur die iedereen kan hebben, maar staat prachtig wanneer je een (zon)gebruinde huid hebt. Wat ik zelf altijd fijn vind aan deze kleur is dat je nog bruiner lijkt dan je bent. En zijn de details bij de cups van dit badpak niet prachtig?! Deze valt zeker in mijn top-5!

Prijs: 49,99
Link: Badpak White Iris

Badpak Borneo Mesh

4. Badpak Borneo Mesh

Ik moet zeggen: ik vind het onwijs lastig kiezen tussen al mijn favoriete badpakken, maar bij deze maakte mijn hart toch wel even een sprongetje. De mesh stof maakt het badpak uniek en de cut outs maken het helemaal af! Dit vind ik wel echt een badpak voor naar het zwembad, anders heb je allemaal gebruinde vlekjes op je huid.

Prijs: 59,99
Link: Badpak Borneo Mesh

Badpak Lounge aubergine

5. Badpak Lounge aubergine

Een badpak met veterdetails zagen we al in de collectie van vorig jaar, maar komt ook dit jaar gewoon weer terug! Leuk is dat de veters niet alleen aan de bovenkant, maar ook aan beide zijkanten zitten. De aubergine kleur is ook prachtig en past bij ieder huidtype.

Prijs: 49,99
Link: Badpak Lounge aubergine

Welk badpak is jouw favoriet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *