Fashion

Pakketjes van Aliexpress

Als kind werd ik altijd ontzettend blij wanneer ik één keer per maand post kreeg. Zo’n blij moment kwam afgelopen week ook weer (al ben ik nu geen kind meer). Er zaten deze week wel drie pakjes in de brievenbus. Allemaal van Aliexpress, een Chinese webshop. Kijk je met me mee wat erin zit?

Happy socks Sokken aliexpress

Allereerst deze leuke sokken. Ze komen allemaal van dezelfde verkoper, dus deze kreeg ik in één pakketje binnen. Ik vind de print zo leuk. Hoe blij wil je het hebben. Vaak draag ik zulk soort sokken thuis, of in laarsjes, dus veel zul je er niet van zien. Ik had de donkerblauwe- en zwarte sokken trouwens voor Jonathan besteld. Maar hij vindt roze kersen maar niks. Dus ik blijf de gelukkige eigenaar van de zwarte sokken.

Adidas stan smith Happy socks sokken Aliexpress

Ik kon niet kiezen, dus ik trok ze beide aan (eigenwijs). Welke vind jij het leukst? De kwaliteit van de sokken is erg goed en de print ziet er ook mooi uit. Volgens mij zijn de sokken one size. Er zit nogal veel rek in.
Prijs: 1,24 – 1,40 euro (de prijs is nu hoger geworden)
Deze sokken kun je hier bestellen.

Baret Beret Aliexpress Strik Zwart Wol

Als tweede ontving ik deze baret. Ik zwaaide enthousiast met het ding rond toen ik het binnen kreeg. Alleen, de mensen hier thuis (lees: mijn moeder en zusje) vonden ‘m niet zo mooi. Maar ik dus wel. De meeste baretjes zijn vrij simpel en ik zocht iets uniekers. Het leukste is, vind ik, om deze baret achterop je hoofd te dragen. De strik zit dan bij de nek. Ik was bang dat de baret te klein zou zijn. Want ik heb een groter hoofd dan de gemiddelde Chinees. Maar gelukkig zit hij helemaal prima. Ook van dit product is de kwaliteit er goed.
Prijs: 3,06
Dit baretje kun je hier bestellen.

Sjaaltje Aliexpress

De laatste tijd zie ik steeds meer van zulk soort sjaaltjes. Om het hengsel van een tas, bij mensen in hun haar, om de nek geknoopt of als een soort armband bij de pols. Hoewel ik echt niet van de sjaaltjes ben (of moet ik ‘was’ zeggen?), vind ik zo’n sjaaltje heel leuk staan. Dit sjaaltje is een vierkant lapje, wat ik heb opgerold en geknoopt.

Sjaaltje Aliexpress

Zo vind ik het leuk om ‘m te dragen. Het lijkt een beetje op een choker, maar dan in de vorm van een sjaaltje. De hoekjes zijn niet helemaal mooi afgewerkt, maar daar is de prijs dan ook naar.
Prijs: 0,56 euro
Dit sjaaltje kun je hier bestellen.

Ik schreef trouwens al eerder een artikel over mijn Aliexpress-aankoopjes. Deze kun je hier vinden. Wat vind jij, moet ik vaker van dit soort Aliexpress shopblogs schrijven?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *