Lifestyle

Cadeaus voor moederdag

Vergeet je het niet? Zondag 13 mei is het weer tijd om onze moeders in het zonnetje te zetten. Mijn moeder en schoonmoeder zijn ook aan de beurt. In dit artikel laat ik zien wat ik heb uitgezocht bij Bulbby én geef ik je een berg inspiratie voor potentiële Moederdagcadeautjes (leuk woord voor galgje).

Laten we eerst beginnen met het cadeau voor mijn eigen moeder. Ik vind gepersonaliseerde cadeautjes voor Moederdag altijd erg leuk. Het doet me altijd denken aan de knutselwerkjes die ik vroeger op school maakte. Een paar dagen voor Moederdag kreeg je deze dan mee naar huis. Uiteraard had moeder nooit iets door. Met moeite kon ik mijn cadeautje tot Moederdag achterin mijn kledingkast bewaren.

Tafelkleed met tekst

gepersonaliseerd tafelkleed bulbby

Tadaaa. Hoe leuk is dit tafellaken? Oké, oké, de tekst is misschien wat misplaatst met het voedsel wat zich op de tafel bevindt. Maar ik ben wel blij met het schrijfsel. Heel creatief ben ik niet geweest. Deze tekst stond namelijk al als voorbeeld op een van de tafelkleden op bubbly.com. Het kleed is van een zwaar materiaal, wat ik erg fijn vind, dit betekent dat het een goede kwaliteit heeft. De letters zijn er duidelijk opgedrukt. Wel ben ik benieuwd hoe goed ze erop blijven zitten na heel wat keren wassen.

Hier komt gelijk tip 1: We kennen allemaal wel de ik-verras-mijn-moeder-met-een-ontbijtje-gewoonte op moederdag. Met een gepersonaliseerd tafelkleed maak je het tot een nog grotere verassing. Ligt dit wat boven je budget? Wat dacht je van een gepersonaliseerde mok, servetten met een zelfbedachte tekst, een waterfles met de favoriete quote van je moeder of een ontbijtbordje met een unieke tekst?

Tip 2: Als je geen budget hebt kun je altijd nog zelf iets maken. Je kunt zelfgemaakte naamkaartjes op tafel zetten, of met stroop of hagelslag een tekst op de pancakes van je moeder maken.

MoederdagcadeausTwinmarker action fineliner hemaZeeppompje moederdag bulbyy

Natuurlijk hoeven Moederdagcadeautjes niet alleen om voedsel of ontbijt te draaien. Dit leuke zeeppompje koos ik voor mijn schoonmoeder. Ik weet dat ze van roze houdt, dus het was niet moeilijk om een kleur te kiezen. Naast verschillende kleuren, kun je ook uit verschillende ontwerpen kiezen. Ik vond deze het leukst vanwege het lettertype en het hartje erboven.

En hier tip 3: Vrolijk je cadeautje op met een zelfgemaakt kaartje. Dit kaartje heb ik binnen enkele minuten gemaakt met een twinmarker (action) en een fineliner (HEMA). Heb je wat meer geduld (en tijd)? Dan kun je ook gaan voor een uitgebreide versie. Ik vind altijd veel inspiratie voor kaartjes op Pinterest.

Cadeau inpakken ideeen

Tip 4: Pak je cadeautje(s) leuk in. Naast dat de inhoud leuk is, is het meteen ook leuk om te geven én te krijgen. Dit papier komt van de HEMA. Voor 1,75 euro heb je al drie rolletjes van dit leuke papier. Dit roosje vond ik in de knutselkast van mijn eigen moeder.

Tip 5: Ben je er nog steeds niet over uit wat je jouw (schoon)moeder wilt geven? Doe dan inspiratie op, op de site van Bulbby of op Pinterest.

Wat geef jij jouw moeder op Moederdag?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *