outfit kringloop tweedehands
Fashion

Challenge kringloopoutfit – 2

Het is weer tijd voor een nieuwe kringloopchallenge. De vorige challenge bij deze goedkope winkel was een succes en jullie wilden allemaal dat ik opnieuw de kringloop in zou duiken. Dat heb ik een tijdje geleden gedaan. Ik ging naar Kringloop Giessenlanden in Arkel. De winkel was me nooit eerder opgevallen wanneer ik er langs reed. (Maar dit zal vast aan mij liggen; ik ben zo’n persoon die haar telefoon kwijt is, terwijl hij voor mijn neus ligt.) Het kledinggedeelte hing bomvol en de zoektocht kon beginnen.

Deze keer deed ik de challenge niet alleen. Hanna van Dailytrend had mij uitgedaagd om voor vijftien euro een outfit te shoppen bij de kringloop. Natuurlijk nam ik dit verzoek graag aan. Ik zal onderaan dit artikel een linkje zetten naar dat artikel, waar je Hanna’s outfit ook kun zien.

kleding kringloop giessenlanden arkel prijzenJe hoeft geen dikke portemonnee te hebben om een leuke outfit te scoren. Dat kun je wel zien aan deze prijzen. Een shirtje heb je al vanaf 1,50 euro en jurken kosten maar drie euro.

Allereerst stuitte ik op een zwarte jurk. Nu vind ik zwart nooit zo heel bijzonder, maar het model vond ik wel erg mooi. Het is een midijurk en oorspronkelijk van de Vero Moda. Aan de onderkant heeft hij een kanten rand. Voor deze jurk betaalde ik drie euro.
jurk kringloopchallenge vero modaHierna vond ik een leuk jackie (ik heb geen idee of dit een hip of stom woord is). Dit prachtige jasje is oranje en van denimstof. Hij valt wat oversized, wat ik heel tof vind, omdat ik de mouwen dan kan omrollen. Voor het jasje betaalde ik 3,50 euro.

denim oranje jack kringloop

Om de outfit nog even wat extra’s te geven zocht ik nog een sjaaltje uit. In één van mijn vorige artikelen heb je ook al zo’n exemplaar voorbij zien komen. Ik heb ‘m opgerold en draag ‘m als een soort choker om mijn nek. Ik betaalde hiervoor 0,35 euro. sjaaltje opgerold kringloopkringloop outfit challengeLaat er even een snelle berekening op los en concludeer dat ik een outfit heb gescoord voor 6.85 euro. Dat is nog niet eens de helft van het afgesproken budget! Wil je ook de outfit van Hanna zien? Lees dan hier het artikel op Dailytrend.

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *