Leren rugtas Grayham
Fashion

Leren rugtas van Grayham

Vorige week liep ik met mijn zusje in het zonnige Bulgarije. Iedere dag stuwden we onze benen vooruit om al het moois in Sofia (de hoofdstad van Bulgarije) te zien. En wat was ik onwijs blij dat ik een comfortabele en prachtige rugzak bij me had. Zo verdeelde ik het gewicht van de spullen die we mee hadden (liters water en nog wat onnodige spullen) over mijn schouders.

Maar nu ik weer ben teruggevallen in de realiteit (lees: stage en scriptie), komt de tas nog steeds erg goed van pas. Iedere dag vervoer ik mijn laptop en kantoorspullen in mijn rugzak. De tas is van Grayham, een Nederlands bedrijf. Ze produceren hun tassen in India bij een fabriek waar de werkomstandigheden goed zijn. De meeste tassen zijn door het bedrijf zelf ontworpen, een aantal door het Indiase atelier. Het vetst vind ik dat iedere tas handgemaakt is.

Leren rugtas Grayham - handgemaaktBinnenkant leren rugtas - laptopvakYup, dit is ‘m dan. De tas waar ik zo enthousiast over ben. Bij de tas kreeg ik een setje om het leer te behandelen, zodat hij mooi blijft. Maar hier wacht ik nog even mee, want ik vind de tas het allermooist als het leer echt gaat ‘leven’. Toen ik de rugzak de eerste keren gebruikte was het leer erg stug, maar dit verdwijnt langzaam. Het leuke is dat je de tas op verschillende manieren kunt dichtdoen. Je kunt de flap naar achteren vouwen, zoals ik heb gedaan, maar je kunt de bovenkant ook oprollen.

Zoals je ziet heeft de tas twee zijvakken, hier past een 15 inch laptop in. Ook zitten er aan beide kanten twee rits vakjes. Aan de voorkant van de tas zit ook nog een klein vakje. Deze kun je openmaken met een gesp.

Rugtas Grayham Leer - Alexander Newski CathedralBulgarije - Sofia - Outfit

We namen de tas iedere dag overal mee naar toe. De tas kleurde mooi bij mijn groene tuinjurkje. Onder het tuinjurkje draag ik een shirt van Colourful Rebel. En hoe tof is die gele bus? Die is in Nederland allang uit het dagelijks straatbeeld verdwenen, maar in Bulgarije zie je deze volop.

Vithosha mountains Sofia View Vitosha mountains Bulgarije

Op de laatste ‘hele’ dag dat we in Sofia waren beklommen we de Vitosha Mountains. Kijk eens wat een prachtig uitzicht we hadden, nadat we al onze energie uit ons lijf voelde stromen, bij het beklimmen van de berg.

Wil jij ook zo’n toffe leren tas? De prijzen vallen echt hartstikke mee. Voor deze handgemaakte leren rugzak (model: Miller) betaal je 119,95 euro. Wil je een iets groter model, dan kun je beter kiezen voor de Crawford. En ik mag jullie een klein cadeautje geven, namelijk tien euro korting op een tas naar keuze. Voer dan bij het afrekenen de code ‘rokkiemountains’ in.

Wat is jouw allerleukste stedentrip ooit? En wat vind je van mijn nieuwe rugtas?

Dit is een gesponsord artikel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *