Lifestyle

Review – ontharen zonder scheerirritaties

Bijna iedereen kent deze struggle wel: Je scheert je benen of andere delen van je lichaam en dat gaat (in de meeste gevallen) helemaal goed, maar een paar uur later verschijnen er wat rode bultjes op de plekken geschoren plekken. Nog een paar uur laten heb je enorme jeuk, die maar niet weg wil gaan.

Dat hier geen producten voor op de markt waren, heb ik nooit begrepen. Maar nu is het er dan toch echt; de Raka stick van Ylonn. Dit product beloofd af te rekenen met alle vervelende gevolgen van het ontharen. Er zitten natuurlijke ingrediënten in, zoals wilgenbast, kamferolie en kamille. Wat ervoor zorgt dat er minder rode bultjes komen, de jeuk afneemt en haartjes niet of minder ingroeien.

Ingrediënten Raka Ylonn

Ik nam de proef op de som en testte twee weken lang de de Raka van Ylonn. Hiernaast gebruikte ik een scrub om dode huidcellen te verwijderen. Deze gebruikte ik tijdens het douchen.

Substanties Ylonn producten

Hoe gebruik je deze producten?
Het is de bedoeling dat je de Ylonn Raka twee keer per dag dun aanbrengt op het probleemgebied. Voor het aanbrengen moet je even met de stick schudden. Wanneer ik de Raka na het scheren gebruik, tintelt het wat op mijn huid door de alcohol, maar dit voelt niet vervelend. Het is handig dat je het product met een roller kunt aanbrengen. Maar om het product echt goed te kunnen verdelen, gebruik ik gewoon mijn handen. Het is een doorzichtig goedje, dus na het aanbrengen zie je het niet zitten op de huid.

De scrub gebruik ik ongeveer twee keer per week. Hij ruikt heel lekker fris, een beetje fruitig. Misschien komt dit door de abrikozenpitjes die erin zitten. De scrub verwijderd dode huidcellen. Heel fijn, want na het scrubben voelt mijn huid heel zacht aan.

Maar nu de grote vraag: Werkt het echt?
En ik kan je het verlossende antwoord geven: Ja, het werkt. Natuurlijk is het geen tovermiddel. Ik spot nog regelmatig een paar rode bultjes na het scheren. Maar het grootste gedeelte is weg. En jeuk na het ontharen heb ik helemaal niet meer. Mijn benen zien er ook weer gewoon ‘normaal’ uit na het scheren. Of het echt ingegroeide haartjes tegengaat heb ik niet kunnen testen afgelopen twee weken.

Ik ben echt onwijs blij met deze producten en het is echt een toevoeging aan mijn beauty-routine. Kende jij deze producten al?

 

Dit is een gesponsord artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *