Roze jurk van 10eurovintage
Fashion

Vintage voor 10 euro – Deel 2

In mijn ‘jonge jaren’ trok ik regelmatig de trouwjurk van mijn moeder uit haar kast. Met een kapotte klamboe op mijn haren en de witte jurk aan, voelde ik me een volledige prinses. Wanneer ik dit deed, speelde er trouwens ook vaak een vriendinnetje bij mij en haar toverde ik om tot een soort sultan. Zij kreeg dan een opgerolde handdoek om haar hoofd. Precies dit moment kwam weer even terug, toen ik de roze jurk van 10eurovintage over me heen liet glijden. Ik voelde me weer eventjes een prinses en waande me in een sprookje, terwijl mijn prins (zonder wit paard) van een afstand met het fototoestel aan het klikken was.

Deze jurk is niet het enige item wat ik van 10eurovintage heb ontvangen. Vandaag laat ik je drie outfits zien met kledingstukken van deze webshop. Aan het einde van dit artikel vind je een linkje naar deel 1 van mijn shopblog.

Roze jurk 10eurovintageVintage jurk roze

Outfit 1
Bovenstaande foto’s zijn een aantal weken geleden gemaakt. Ik hoef je vast niet uit te leggen dat het enorm hard waaide. Het was bijna onmogelijk om deze jurk goed op de foto te krijgen. Deze roze jurk is namelijk gemaakt van heerlijk luchtig materiaal (en daardoor perfect speelgoed voor de wind). Je kunt de mouwen opstropen waardoor er ruchemouwen ontstaan. Ook vind ik het heel erg mooi dat jurk van voren een knopenrij heeft. Wel ben ik al lang aan het nadenken met wat voor gelegenheid ik deze jurk zal aantrekken, want eigenlijk vind ik ‘m te mooi om in de kast te laten hangen.

Trui vintage Trui 10eurovintage

Outfit 2
Dit is, laten we zeggen, weer even iets heel anders. Deze wollen trui heeft allerlei patronen en figuren. Hij ziet er echt uit alsof hij uit de oude doos komt en dat komt hij ook. Maar ik houd van deze stijl! Het is de perfecte trui om (thuis) te dragen op een koude winterdag (ik moet er nu nog even niet aan denken). Hij is net lang genoeg om als jurkje te dragen, maar het fijnst vind ik ’t om de trui met een legging te combineren.
Vintage bloemenjurkVintage jurk bloemenVintage bloemenjurk

Outfit 3
Dit jurkje is echt mijn favoriet en heb ik al heel vaak gedragen. De jurk heeft een dunne, luchtige stof en is dus perfect voor warme, zomerse dagen. Bij de rug zit een koortje, zodat je nog iets van taille kunt creëren. Die leuke rode tas (waar Jonathan spontaan hoofdpijn van krijgt) heb ik trouwens een paar maanden geleden op de kop getikt bij de kringloop voor 2,50 euro.

Wil jij ook zo’n tof en uniek item? Ik kijk regelmatig op de website van 10eurovintage of ik weer een nieuwe schat kan ontdekken. Voor het bedrag van tien euro kun je een volledige vintage outfit op de kop tikken.

Hier kun je deel één van mijn shopblog vinden.

Welke outfit is jouw favoriet? En koop jij weleens vintage kleding?

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *