DRKS sieraden
Fashion

Hoe draag ik mijn DRKS sieraden? + Outfitinspiratie

Ik ben zo onwijs blij dat het weer zomer is. Niet alleen omdat de temperaturen omhoog schieten, maar ook omdat de meeste bloemen weer uit de knop schieten. Met als resultaat prachtige bloemenvelden. Afgelopen week reden we langs zo’n veld en ik kon het niet laten om hier wat foto’s te maken met mijn nieuwe sieraden.

DRKS sieraden setje

Van DRKS ontving ik vier sieraden: twee setjes met elk een paar oorbellen en een armbandje. Beide sieraden hebben een hele verschillende stijl, wat ik erg leuk vind. Zo kan ik ze naar verschillende gelegenheden aan.

Het eerste setje is wat meer casual. De oorbellen en het armbandje heb ik op de foto hierboven aan. Dit zijn sieraden die ik elke dag zou dragen. Als je mij al wat langer volgt, weet je dat ik een enorme fan ben van minimalistische sieraden.

Armbandje DRKS hartjeOorbellen DRKS Goud

Ik ging voor de goudkleurige variant van de oorbellen en het armbandje, maar ze zijn er ook in het zilver. De sieraden zijn mooi subtiel. Ik had ooit precies zo’n gouden armbandje met een hartje, maar deze heb ik laten verdwalen in de zee. Ik baalde er wekenlang van, dus ik ben helemaal gelukkig met dit armbandje.

Pastel outfit

Natuurlijk wil ik ook mijn outfit aan jullie laten zien. Ik ging voor een lila truitje een roze rokje. Op het eerste gezicht een vreemde combinatie, maar ik vind het heel leuk bij elkaar staan. In mijn haar draag ik een sjaaltje met een printje.

DRKS bruidssieraden

Met deze sieraden voel ik me net een soort Maxima, omdat ze een koninklijk tintje hebben (geen idee of onze koningin zulke sieraden draagt, maar je begrijpt me vast wel). Ze zijn perfect voor een feestje, of nog beter, voor mijn eigen bruiloft.Armband DRKS bruidssieraad DRKS sieraden

Wanneer je sieraden besteld bij DRKS of in een van de winkels koopt, krijg je ze mee in een prachtige verpakking, daarom zijn ze ook heel leuk om cadeau te geven.

Ik kan honderd dingen vertellen over deze oorbellen en de armband, maar de foto’s spreken voor zich. Ze zijn gewoon echt prachtig.

Jurkje bordeaux roodDRKS bruidssieraden

De sieraden combineer ik met een net jurkje. Ik heb bewust niet voor een print gekozen, zodat de sieraden mooi uitkomen. Het randje onderaan de jurk maakt ‘m wat speelser. Ik ben trouwens ook echt verliefd op de kleur, die staat iedereen mooi.

Wat vind jij van mijn nieuwe sieraden? Welk setje past het best bij jou?

Dit is een gesponsord artikel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *