Fashion

Genieten met TOMS (win 250 euro shoptegoed!)

Om te genieten heb je niet veel nodig. Een picknickkleed, een paar lekkere vanillemuffins met chocolade, een mooie avondzon en fijn gezelschap doen al heel veel goeds. Zo plofte ik ook op deze avond samen met Jonathan neer op het picknickkleedje. Ergens op het schapendijkje (ik weet niet of dit de juiste naam is, maar zo noemen wij deze dijk omdat er vaak schapen op lopen). Voordat ik mijn muffin op at, maakten we wat outfitfoto’s met mijn nieuwe TOMS.

Yes TOMS, ken jij dit schoenenmerk al? Dit schoenenmerk staat vooral bekend om haar espadrille-achtige schoenen van canvas stof. En laat ik maar gelijk met de deur in huis vallen. Jij maakt kans op 250 euro shoptegoed als je deelneemt aan het geheugenspel van TOMS. Ik mag je alvast verklappen dat je sowieso een leuke troostprijs krijgt.

Voordat je deelneemt aan de winactie laat ik eerst mijn outfit zien en vertel ik je wat meer over de schoenen (je moet natuurlijk wel weten of ze lekker lopen, voordat je er vandoor gaat met 250 euro shoptegoed).

Outfit TOMS

Ik koos voor klassieke TOMS in mandarijnoranje. Naast dat ze perfect zijn voor koningsdag staan ze leuk onder mijn jurkjes en steekt het lekker af bij zomerse bruine benen (nu zijn het nog even melkflessen). Erboven draag ik een van mijn favoriete tuinjurkjes met witte en blauwe streepjes. Onder het jurkje draag ik een simpel shirtje van de Pull & Bear. De strandtas komt van de Kruidvat. Ik krijg echt ongelofelijk veel zin om naar de zee te gaan met deze outfit.

Dit is precies waarom ik zo van ben van dit merk. Met elk paar TOMS wat je koopt, geeft dit bedrijf een paar schoenen aan een kind in nood. Stiekem wel een goede reden om een paar van deze leuke schoentjes aan te schaffen. Ze hebben trouwens ook leuke leren sandaaltjes of stoere sneakers.

Zoals je ziet heeft de schoen een leren zool. Daarom lopen ze echt heerlijk. Ook vormt het ‘canvas’ zich naar je voet. De meeste schoenen moet ik een tijd inlopen voordat ze fijn zitten, maar deze zaten direct helemaal goed.

Om nog even wat extra kleur aan deze outfit te geven droeg ik dit sjaaltje. Deze past precies bij mijn schoenen en de zebra’s vind ik heel tof!

Picknick met TOMS

Wat vind jij van mijn zomerse outfit? Wil je meedoen aan het geheugenspel van TOMS, dan kun je dat hier doen. Ik ga zeker een kansje wagen (een paar extra schoenen of sandalen is nooit weg ;).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *