Review CabinZero
Uncategorized

CabinZero – Ik vond mijn praktische reistas

Wanneer ik voor korte of langere tijd op reis ga, vind ik het altijd maar een gedoe om met allemaal tassen en koffers te slepen. Toen CabinZero mij vroeg om een van haar tassen uit te testen en te reviewen wilde ik dat maar al te graag. Ik ging voor het grootste formaat (44L). Deze valt qua afmetingen binnen de handbagage-eisen van (volgens mij) iedere vliegtuigmaatschappij.

CabinZero bag

De tas is verkrijgbaar in allerlei kleurtjes. Met ‘clips’ aan de zijkanten kun je de tas compacter maken. Ook zitten er verschillende handvaten aan de tas, heel handig! De buitenkant is belangrijk, maar misschien is de binnenkant nog wel belangrijker. Gelukkig heeft deze mij niet teleurgesteld. Er zit een groot vak aan de achterkant (voor bijvoorbeeld een laptop) en nog enkele kleinere zakjes. Wat ik wel een nadeel vind, is dat hij geen wieltjes heeft. Je zult ‘m dus altijd moeten tillen.
CabinZero reistasWat ik heel tof vind aan deze tas is de ‘tracking feature’. Er zit soort chipje aan de tas bevestigd met een code. Wanneer je jouw cabin bag kwijt bent, kun je ‘m via internet tracken.

Over het algemeen ben ik heel tevreden. Voor zestig euro (wanneer je het grootste formaat koopt) krijg je een stevige en kwalitatief goede tas. Dit laatste garandeert Cabin Zero ook, want op iedere tas zit tien jaar garantie.

Met wat voor tas ga jij het liefst op reis?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *