Velvet green case iDeal of Sweden
Fashion

Mijn iDeal of Sweden cases

Je kan er eigenlijk niet omheen: een case (hoesje) voor je telefoon. Alleen al in Nederland worden er in tientallen winkels duizenden hoesjes aangeboden. De één nog mooier dan de ander. Het is natuurlijk belangrijk dat een case je telefoon beschermt, maar hij mag ook best mooi zijn toch?

Afgelopen maanden ontving ik een aantal hoesjes van iDeal of Sweden. Dit Zweedse bedrijf verkoopt telefoonhoesjes en -accessoires van prachtige kwaliteit. Er hangt een prijskaartje aan, maar je kunt er dan ook lang mee doen. Ieder seizoen komen er weer nieuwe hoesjes op de markt van dat merk. Ik laat je in dit artikel een aantal hoesjes zien en benoem de voor- en nadelen.
Wil jij een iDeal of Sweden case met 20% korting bestellen? Onderaan dit artikel vind je een kortingscode!

1. Groene velvet clutch iDeal of Sweden

Mayfair clutch velvet green iDeal of Sweden

Dit is bijna geen telefoonhoesje hoesje meer te noemen. Dat moest iDeal of Sweden ook gedacht hebben, want ze noemen dit geval een ‘clutch’. Deze clutch is van de nieuwe herfstcollectie (wat wil je ook met zo’n groene herstkleur) en heeft een prachtig velvet stofje. Aan de binnenkant is ruimte voor pasjes. Wat heel tof is aan het iDeal of Sweden concept is de ‘magneetfunctie’. In ieder hoesje (case of clutch) zit een magneet. Met hun magnetische telefoonhouders voor in de auto of magnetische clutches kun je jouw telefoon vastklikken. Superhandig!
Het nadeel van deze clutch vind ik dat hij erg groot is. Makkelijk in je zak past hij niet.

2. Zwarte mayfair clutch iDeal of Sweden

Mayfair clutch blackiDeal of Sweden clutch black

Deze lijkt erg op de groene variant. Alleen is het materiaal ruw (imitatie?) leer en is ze hierdoor iets dunner. Ook in deze clutch is ruimte voor wat pasjes.

3. Marble case groen met wit van iDeal of Sweden

Marmer case iDeal of Sweden Marble green case iDeal of Sweden

Hier is dan eindelijk een echte ‘case’. Op de foto is deze eyecather mooi, maar in het echt in deze case nog veel mooier. Het gouden logo geeft het geheel een luxe uitstraling.

4. Roze met rood gevlekte case van iDeal of Sweden

Marble case pink iDeal of Sweden

Deze speelse case vind ik echt heel tof! Dit hoesje is van de voorjaarscollectie en heeft ook een unieke uitstraling. Alle cases zijn glimmend afgewerkt, dit geeft een erg mooi effect. Deze foto is trouwens gemaakt op de Loonse en Drunense duinen, vandaar de zanderige achtergrond.

Wil jij ook zo’n toffe case? Met de code ‘ELIZEKORTING’ krijg je 20% korting op de hele collectie van iDeal of Sweden. Deze code is geldig tot en met 30 oktober. Lees je dit artikel hierna? Stuur dan een mailtje naar elizevandewerken@hotmail.nl om een nieuwe kortingscode aan te vragen.

Welke case vind jij het tofst?


Sponsored

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *