Review jaarboek Studio Ins & Outs
Lifestyle

Herinneringen vastleggen in jaarboek

Het is alweer bijna 2019. En voordat we met een mistroostig gevoel terugkijken op alle herinneringen van afgelopen jaar is het ook weleens leuk om vooruit te kijken. Want, welke leuke momenten staan je te wachten in het nieuwe jaar? Eigenlijk doe ik niet aan goede voornemens (want dat gaat toch meestal mis), maar volgend jaar wil ik meer mooie momenten vastleggen. Het jaarboek van Studio Ins en Outs is een handige hulp die mij hierbij gaat helpen.

Jaarboek Studio Ins & Outs

Ik vind dit concept zo onwijs tof en ben dan ook ontzettend blij met m’n jaarboek. Aan het einde (of halverwege) iedere maand kun je gebeurtenissen van die maand opschrijven. Denk hierbij aan een gezellig feestmoment of een persoonlijke overwinning. Alleen tekst staat maar saai en daarom kun je bij iedere maand een leuke foto plakken.

Ruimte voor creativiteit

Het boek is heel mooi vormgegeven en biedt tegelijkertijd ook nog genoeg ruimte voor creativiteit. Zo kun je allerlei ‘stationery’ bij je jaarboek kopen, waardoor je alle pagina’s kunt oppimpen. Ik ben helemaal los gegaan en dat zie je dan ook op de volgende foto’s.

Verlovingsfeestje vastgelegd

En Tadaa, ik kon niet wachten en ben alvast met de maand december begonnen (eigenlijk is er nu alleen nog ruimte om twee gebeurtenissen op te schrijven, maar ach). De belangrijkste gebeurtenis van deze maand was het verlovingsfeestje van Jonathan en mij. Afgelopen zomer ben ik gevraagd, maar we wilden dit nog altijd vieren samen met vrienden en familie. Het moment was dan eindelijk daar. Zoals je kunt zien heb ik gretig gebruik gemaakt van alle stickers van Studio Ins & Outs. Ik vind het resultaat heel tof geworden. 

Overige invulpagina’s jaarboek

In het boek vind je overigens niet alleen pagina’s die je in kunt vullen per maand, maar ook andere leuke invulpagina’s. Zoals deze pagina voor als je terugkomt van vakantie.

Aan het einde van het jaar heb je zo een onwijs leuk en gezellig boek met allerlei mooie herinneringen. Heb je een ongezellig maand met weinig leuke gebeurtenissen (arme jij!)? Dan is dat geen probleem, want je schrijft de maand iedere keer zelf op. Het aantal maandpagina’s zijn er meer dan twaalf, dus je kunt er eventueel zelfs langer dan een jaar mee doen. Of je moet iedere maand zoveel herinneringen willen bewaren dat je meer dan één pagina nodig hebt. Het boek is beschikbaar in allerlei gezellige kleurtjes en kun je hier bestellen.

Ken jij het jaarboek al en ben je net zo enthousiast als ik?  

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *