review Aziatische beautyproducten
Lifestyle

Review Aziatische beautyproducten

Afgelopen maand testte ik een aantal Aziatische beautyproducten. Ik was vooraf onwijs benieuwd wat deze producten met mijn huid zouden doen. Zouden ze echt beter zijn dan mijn Nederlandse producten die ik normaal gebruik? Afgezien van het resultaat zagen alle producten er prachtig uit. Vooral de verpakking van de Egg Green Tea soap vond ik heel uniek: deze zeepjes kwamen in een eierdoosje. Vandaag schrijf ik mijn review over drie Aziatische beautyproducten die ik afgelopen maand heb getest.

Aziatische zeep green tea egg Holik Holika Green tea egg soap

Green Egg Tea soap

Laten we beginnen met het de Green Egg Tea soap. De zeep kwam binnen in een enorm leuke verpakking en per twee stuks. Het belooft je huid grondig te reinigen en dode huidcellen te doden.

Ik gebruikte het product vooral onder de douche voor mijn gezicht, omdat je óf het zeepje nat moet maken óf je huid, anders komt er namelijk weinig vanaf, maar dat is logisch. Wanneer je met het zeepje over je huid gaat, verschijnt er een witte substantie. Net zoals bij een facewash masseer ik het sop in om het vervolgens af te spoelen. Je kunt het product ook als een masker gebruiken door het sop aan te brengen op een natte huid, het tien minuten in te laten trekken en vervolgens af te spoelen.

Resultaat en mening?

Ik ben echt blij verrast over dit product! Mijn facewash was juist op en ik gebruik dit sopje in plaats daarvan. De Green Tea soap zorgt totaal niet voor een vette huid, maar droogt ‘m ook niet uit. Het is niet zo dat deze zeep echt wonderen doet en dat je er een egale huid van krijgt, maar het is wel een fijn product om op te nemen in je beautyroutine (voor zover je deze hebt 😊.

Geur: Fris, licht, zeepachtig. Groene thee ruik in niet.
Cijfer prijs-kwaliteitsverhouding: 8
Prijs: Actieprijs, 6,95 euro voor 2 stuks.
Link: Green Tea soap

24k gold serum Azie

24K gold serum

Ik gebruikte eigenlijk nooit een serum, maar daar kwam met dit product verandering in. Je zou het product alleen al gebruiken om hoe het eruit ziet. Kleine gouddeeltjes zwemmen in een doorzichtige substantie. Deze gouddeeltjes masseer je samen met de substantie in op je gezicht. Het Aziatische beautyproduct belooft je een stralende en elastische huid, vermindert acne littekens, verkleint poriën en (over dit laatste ben ik iets minder enthousiast) zorgt ervoor dat je gezicht wit blijft.

Resultaat en mening?

Deze serum vind ik fijn voor dagelijks gebruik. Het product maakt je huid alles behalve vet (pluspunt!) en zorgt voor een gehydrateerde huid. Ik merk inderdaad dat je gezicht een glow krijgt door de gouddeeltjes. Of het mijn acne littekens echt verminderd? Dat heb ik nog niet gemerkt, maar daar heb ik product wellicht te kort voor getest. Met mijn witte winterhuid kan ik ook niet echt merken dat het product mijn huid nóg witter maakt, maar het zou me er wel van weerhouden om dit product in de zomermaanden te gebruiken. Dan doe ik er alles aan om wel een getinte huid te krijgen.

Geur: Het product heeft een duidelijk geur, maar deze is zo lastig te omschrijven. Als ik toch een poging moet doen: fris, zoet, bloemen.
Cijfer prijs-kwaliteitsverhouding: 7,3
Prijs: Actieprijs, 27,95 voor 15 ml.
Link: 24K gold serum

Swatches Yu:r Gold peel off mask en 24k gold serumGold Peel off mask Yu:R review

Gold Peel Off masker

Deze heb ik al veel vaker voorbij zien komen en hier was ik heel benieuwd naar. Het zou voor een rustige, glowy en gehydrateerde huid moeten zorgen. Het is een Peel Off masker, wat inhoudt dat je het na tien minuten van je gezicht af kunt trekken (heerlijk moment vind ik dat altijd).

Resultaat en mening?

Wat het Aziatische beautyproduct belooft, geeft het ook. Nadat ik het masker van mijn gezicht aftrek, voelt mijn huid schoon aan. Ik heb altijd best wel wat rode plekjes, maar mijn huid is direct veel rustiger. Wel is het masker soms lastig van het gezicht te krijgen als je het te licht aanbrengt. Je hebt echt best wel wat nodig om heel je gezicht te voorzien van een ‘goede laag’. Het product is heel fijn, maar persoonlijk vind ik de prijs iets te hoog voor de hoeveelheid die je krijgt. Ik denk dat je maximaal acht keer kunt gebruiken. Alhoewel de gemiddelde prijzen voor een ‘gold mask’ ook wel tussen de vijf en tien euro liggen.

Geur: Bloemig, fris, bomen.
Cijfer prijs-kwaliteitsverhouding: 6,5
Prijs: Actieprijs, 44,95 voor 50 ml.
Link: Gold Peel Off masker

Zeep en slakkenslijm Azie Gilgerem soap

Aziatische beautyproducten bestellen

Al deze producten zijn afkomstig van Mina’s Paradise (specialist in Aziatische beautyproducten) en ik vind de kwaliteit echt heel goed! Na een werkdag ontving ik mijn drie gekregen producten, dus de verzending is erg snel! Ook kreeg ik een aantal proefjes bij mijn bestelling, zoals deze zeepjes en slakkenslijm. Echt, de zeep ruikt héérlijk, dus die raad ik zeker aan.

Gebruik jij weleens Aziatische beautyproducten en welke producten gebruik je dan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *