Bruidsmodezaak Taft en Tule
Fashion

Trouwjurken passen bij Taft & Tule

Meer dan driehonderd jurken in allerlei stijlen: van glitter en glamour tot classy en tijdloos. Ik keek mijn ogen uit tijdens mijn pasafspraak bij Taft & Tule Bridal. Al een aantal maanden wachtte ik ongeduldig tot het eindelijk zover was: de zoektocht naar mijn bruidsjurk. Jonathan en ik hopen in augustus te trouwen. En hoewel we al veel voorbereid hebben, vond ik dit toch wel een van de leukste dingen!

Mijn wensen

Gepaard met mijn (schoon)moeder en zusjes stapte ik bij Taft & Tule binnen. De ontvangst was hartelijk en voor iedereen werd goed gezorgd, zoals je ziet op de foto hieronder. Kort praatte ik met enthousiaste styliste Wendy over mijn wensen. Omdat we ook in de kerk trouwen, was ik zoek naar een jurk met mouwen en niet al te bloot (dit past overigens ook het meest bij me). Ook in die stijl was er veel keuze! Sommige jurken konden eenvoudig vermaakt worden, door het kant bijvoorbeeld minder doorzichtig te maken, waardoor je alsnog een meer gekleede jurk krijgt.

Pasafspraak Taft en Tule

Rekken vol met trouwjurken

Omdat ik goed wist wat ik wilde, liet Wendy mij de rekken met trouwjurken langsgaan. En wat was dat geweldig! Prachtige trouwjurken met kant en tule kwamen voorbij. Bohemian, princess of classy, het was er allemaal. En het leuke was, ik had de kans om alles te passen wat ik mooi vond. Zo heb ik verschillende stijlen jurken gepast. Zoals je wel zult zien is trouwjurken passen een zeer serieuze bezigheid, dus je zult heel wat serieuze blikken tegenkomen ;).

Trouwjurken Taft en Tule

Het feest kon beginnen

Nadat ik een aantal jurken had uitgekozen, kon het passen beginnen. Droom jij ook al vanaf dat je een klein meisje was van een prachtige trouwjurk? Ik wel! En eindelijk had ik de kans om een aantal trouwjurken te passen.

Fitted trouwjurken Taft & Tule

De eerste jurk was een fitted dress van kant. Onwijs mooi! Maar niet voor mij. Wanneer je op zoek bent naar een eenvoudigere, stijlvolle kanten jurk, is dit wel een hele goede optie! De tweede jurk zat als een joggingpak, zo fijn! De dress is prachtig in zijn eenvoud en heeft kant op de mouwen. En die knijpers op mijn rug? Alle trouwjurken hangen niet in iedere maat in de winkel, dankzij de knijpers wordt de jurk toch naar jouw maat en figuur aangepast. Handig toch?!

Fitted trouwjurk Taft en Tule

Kanten weddingdress

Een jurk die ook helemaal binnen het plaatje past van de stijl van de vorige jurken is deze dress. De trouwjurk heeft prachtig verfijnd kant en zat echt als gegoten! Deze jurk is perfect voor zomers weer en is zonder al te veel poespas heel stijlvol! Toch was dit niet DE dress…

Bruidswinkel Taft en Tule

Morilee weddingdress Taft en TuleKant, een lange sleep en een fit en flare model

Deze jurken kwamen al veel meer in de richting van wat ik echt wilde. En alhoewel ik hier met een serieuze blik de jurken bestudeerde, straalde ik in deze jurken! Echt, je merkt het gelijk wanneer een jurk bij je past. De hoeveelheid kant, het model van de jurk. Alles was prachtig gewoon! De rechtse jurk vond ik overigens wel iets meer geschikt voor de winter door de lange mouwen.

Kanten trouwjurk Taft en Tule

Details weddingdress Taft en Tule

Princess wedding dress

Toch kon ik het niet laten om ook een ander model jurk te passen. En ik moet zeggen, hier voelde ik me ook wel een prinsesje in hoor! Van boven heeft deze dress een prachtig kanten lijfje en de jurk loopt wijder uit met een tule rok. De knoopjes aan de achterkant vind ik een prachtig detail en hij zat ook echt heerlijk!

Maar, toen viel mijn oog op een andere dress…

Na een pas-sessie en wat twijfel besloot ik toch om die jurk te kiezen! Hij zat fijn, ik voelde me er onwijs goed in én hij past bij me. DE jurk laat ik nu niet aan jullie zien, maar na onze trouwdag deel ik zeker foto’s met jullie!

Say yes to the dress

I said yes to the dress

En dat mocht gevierd worden! De champagne kwam op tafel en samen vierden we dit feestelijke moment. Het was een ervaring om nooit meer te vergeten. En deze foto’s zijn een mooie herinnering :). Ik ben onwijs goed geholpen, er werd met me meegedacht en het team van Taft & Tule vond het heel belangrijk dat ik een jurk koos die echt bij me past! En, er is genoeg keus. Ook als je een heel andere stijl trouwjurk zoekt. Taft & Tule heeft trouwens ook een webshop vol bruidsaccessoires. Zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen!

Welke weddingdress vind jij mij het mooiste staan? En hoe ziet jouw droomjurk eruit? Let me know! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *