Protest bikinis
Fashion

Sporty bikini’s van Protest

Ga jij weleens een dagje naar het strand? Vast wel! Zo ik ook. Ik vind het heerlijk om een hele middag van de zon te genieten. Maar ook sport & spel zijn favoriet. Al werkt mijn badkleding niet altijd mee. Wil ik net een bal vangen, schiet dat ene bandje weer los. En laat ik het over de overige frustraties nog maar niet hebben. Nu heeft Protest daar iets op bedacht: comfortabele zwemkleding die er ook nog eens mooi uitziet.

Bikini voor boarders

Zwemkleding voor boarders

In de eerste instantie is alle zwemkleding ontworpen voor boarders: stoere mannen en vrouwen die de golven trotseren. Ik geloof ook echt dat hun zwemkleding bij uitstek geschikt is voor deze sport. Maar ook voor de actievelingen op het strand biedt hun zwemkleding uitkomst, voor zowel mannen als vrouwen.

Bikini met stipjes Protest

Protest bikini’s review

Van Protest ontving ik twee bikini’s, waaronder die met stipjes hierboven. En deze heb ik zeker ‘uitgetest’. De kwaliteit voelt allereerst echt heel goed aan: een fijne stevige stof en alles is mooi afgewerkt. Toen ik ze aantrok, wist ik direct wat Protest bedoelt. In deze bikini’s kun je écht sporten op het strand. Alles blijft goed op z’n plek zitten en de bikini zit goed ‘stevig’. Heel fijn! En hoe leuk ziet de bikini eruit?! Ik ben helemaal fan.

Stippen, panterprint en bloemen

Hippe designs en vrolijke kleurtjes: hiermee kenmerkt de Protest zwemcollectie zich. De bikini’s zijn helemaal van nu: met stippen, panterprint of bloemen. Echt supertof! Ook worden er verschillende modellen aangeboden. Zoals triangle bikini’s en bandeau bikini’s. Zelfs bij deze modellen belooft Protest dat de bikini’s geschikt zijn voor een beachsport.

Loungesets Protest

Beach- en loungewear

Ook voor andere beach- en loungewear kun je bij Protest terecht. Zo kwam ik echt superleuke (kleding)setjes tegen op de website!

Herken jij mijn ‘beachfrustratie’ en hoe vind jij de bikini’s van Protest?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *