Lifestyle

Ons trouwvervoer: een oldtimer

Onze familie en vrienden bij elkaar. Jonathan in een prachtig groen pak en ik in een schitterende trouwjurk van Taft & Tule. Emotionele en blije momenten wisselden elkaar af. Binnenkort zet ik nog een blog met wat foto’s van onze trouwdag online. Maar bij deze alvast een preview.

Porsche Speedstar als trouwvervoer

Wij vervoerden onszelf op onze trouwdag in een oldtimer. Zodra we de auto zagen, waren we spontaan verliefd! De Porsche Speedstar (een replica, dat wel) liet ons geen seconde in de steek en reed als een zonnetje. Het leukste was dat Jonathan zelf mocht rijden. Zo waren we tussen alle bijzondere momenten door heerlijk samen, in onze Porsche Speedstar trouwauto. Dat waren fijne momentjes!

Ons trouwvervoer: een Porsche Speedstar

Volkswagenbusjes in mintkleuren, Kevers en een oude Fiat 500

Ik wilde altijd al het liefst een witte trouwauto: dat staat zo lekker feestelijk. En laat deze nu net toevallig wit zijn! De oldtimer huurden we bij huureenoldtimer.nl. Een organisatie met schappelijke prijzen en prachtige auto’s. Zo hadden ze naast deze Porsche Speedstar ook verschillende Volkswagenbusjes in schattige mintkleuren (deze Volkswagens kun je ook als photobooth gebruiken!), Volkswagen Kevers, een kleine Fiat 500, een Mini Cooper en nog meer oude auto’s. Echt heel tof! Je kunt ze overigens ook gewoon huren voor een fotoshoot of andere feestelijke gelegenheid.

Oldtimer van huureenoldtimer.nl

Porsche Speedstar bruiloft

Witte oldtimer van huureenoldtimer.nl

Genieten van de zon

Een kleine impressie met foto’s van ons trouwvervoer. De bloemen op de auto maakte het plaatje extra feestelijk. Deze zaten vast met een zuignap, zodat de auto niet beschadigde. De kap van de auto konden we eenvoudig openen, zodat we tijdens onze ritjes heerlijk genoten van de zon. We hadden geen moment spijt van onze keuze voor deze Porsche Speedstar.

Fotografie: Myrthe fotografie
Trouwjurk: Taft & Tule
Trouwpak: Speksnijder Mode
Kapsel: Hairdo by Mijntje
Bloemen: Boer’n Bloemetjes

Benieuwd naar meer foto’s van onze trouwdag? Stay tuned! 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *