Lifestyle

Wij zeiden ‘JA’: onze trouwdag

Het is gewoon alweer een maand geleden dat wij ‘JA’ tegen elkaar zeiden. Inmiddels zijn we redelijk gewend aan het getrouwde leventje ;). We kijken terug op een fantastische dag die is vastgelegd door Myrthe Fotografie. Aan jullie de eer om mee te genieten met de laatste foto’s die ik deel van onze grote dag.

Genieten

Deze foto’s zijn toch heeerlijk? Het was echt puur genieten die ochtend! Het licht was prachtig, de natuur stond in bloei en Myrthe maakte de mooiste foto’s van ons. Ik voelde me echt een prinses in mijn trouwjurk van Taft en Tule!  Fun fact: het pak van Jonathan werd helemaal op maat gemaakt bij Speksnijder Mode inclusief een prachtige popcorn binnenkant ;).

Foto’s zeggen meer dan woorden en dat geldt zeker in dit geval <3. De dag ging onwijs snel, maar was echt geweldig!

Onze leveranciers:

Trouwjurk: Taft & Tule 
Trouwpak: Speksnijder Mode
Fotografie: Myrthe Fotografie
Bloemen: Boer ’n Bloemetjes
Bruidskapsel: Hairdo by Mijntje
Trouwlocatie: Gorcums Museum
Diner- en receptielocatie: De Duikenburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *