Roze ribstof jas Protest
Fashion

Wintercollectie Protest: trendy & functioneel

Ben jij op zoek naar een warme winterjas? Of een jas waar je fijn in kunt skiën? Protest heeft ze! Het was nog hartje zomer toen er een pakketje binnen kwam: een roze winterjas van Protest. Vorige week trok ik ‘m uit de kast en hij heeft me de hele week heerlijk warm gehouden. Overigens: ik denk zelfs dat ‘mijn Protest jas’ ook bij temperaturen onder de nul zijn dienst bewijst.

Roze ribstof jas

Protest heeft een hele toffe collectie met dames winter(sport)jassen in verschillende stijlen. Of je nu houdt van cute, stoer of casual: deze collectie heeft het allemaal een beetje. Ik ging overigens voor cute en koos voor een roze jas van ribstof (helemaal trendy!).

Ski jassen Protest

Trendy en functionele wintercollectie

De dames (ski) jassen van Protest zijn trendy, maar ook functioneel. Dat vind ik zo tof aan dit merk. Er zijn diverse applicaties en extra’s in de jas te vinden. Zoals drukknoopjes voor een dames skibroek, verschillende binnenzakken, mouwen die je strakker of losser kunt zetten bij het uiteinde en een koord waarmee je de onderkant van je jas strak kunt trekken. Overigens hebben ze ook heren ski jassen en heren ski broeken.

Gekleurde ski jassen Protest

Snowboarders

Wist je trouwens dat Protest is opgericht door een groep snowboarders? Ze vonden het maar lastig dat ze moesten sporten met kleding die niet speciaal voor het boarden gemaakt was. Daar bedachten ze wat op: functionele sportkleding waarmee je ook nog eens fashionable voor de dag komt. In de zomer brengen ze zwemkleding uit en in de winter (ski)jassen en broeken. Top toch?!

Ribstof winterjas / ski jas

Warme winter

Tijdens sommige winterse dagen kom je het liefst de deur niet uit. Protest helpt je die drempel over (letterlijk en figuurlijk, haha!) door je in ieder geval goed warm te houden. Laat die winter maar komen hoor, wat mij betreft.

Welke jas zou jij kiezen uit de nieuwe winter(sport)collectie van Protest? Alle items kun je hier bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *