Textielposter bestellen
Lifestyle

Foto op textielposter

Bij welk getrouwd stel je ook komt: je kunt altijd wel ergens een trouwfoto ontdekken. Vaak in een lijstje aan de muur, of gedrukt op canvas. Heel mooi! Maar ik wilde eens wat anders (het zal weer eens niet). Op de website van Drukwerknodig.nl ontdekte ik een textielposter: een poster van textiel waarop je jouw foto kunt laten drukken. Heel tof leek me dat!

textielposter drukwerknodig

Vintage textielposter maken

Zo gezien, zo besteld. En enkele dagen later ontving ik mijn poster thuis. Zorgvuldig verpakt en van heel goede kwaliteit! Je kon de textielposter bestellen inclusief ringen om ‘m aan op te hangen, maar ik had een ander idee. Ik wilde er namelijk een vintage poster van maken. Bij de bouwmarkt kocht ik een ‘lange lat’ en deze zaagde ik in twee stukjes die net iets langer waren dan de poster. Hieraan bevestigde ik haakjes en knoopte ik een touwtje (toevallig het touw van mijn trouwboeket!). Met dubbelzijdig tape bevestigde ik de poster aan de latjes: en mijn vintage poster was klaar.

Kalender drukwerknodig

Verjaardagskalender

Het resultaat vind ik heel tof en past helemaal bij de stijl van ons huis. Overigens hebben we de afgedrukte foto ook uitgekozen op basis van de kleuren in ons huis ;-). Naast de poster bestelde ik nog een aantal losse foto-afdrukken mee, maar ook een leuke verjaardagskalender (het is eigenlijk een normale kalender, maar ik gebruik ‘m als verjaardagskalender). Foto’s van onze bruiloft heb ik te over: dus deze konden mooi verwerkt worden in de kalender. We mogen dan zelf voorop staan, maar in de kalender staan vooral onze daggasten tijdens spontane momenten. Heerlijke foto’s!

Tip

De poster trekt aan de zijkant overigens een heel klein beetje krom, daarom wil ik aan beide zijkanten aan de achterkant ook nog dunne latjes bevestigen voor de stevigheid. Mocht je ook zo’n vintage textielposter willen maken, kun je dat het beste direct doen.

Wat vind jij van zo’n textielposter als wanddecoratie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *