Fashion

Protest collectie zomer 2020 | Inclusief kortingscode!

Oef, laat de zomer maar komen! Dat denk ik al dagen (lees maanden), maar nu er weer volop zomer- én zwemkleding verkrijgbaar is helemaal. En hopelijk zijn dan al die nare virussen ook zo goed als verdwenen.

 

Krijg nu 10% korting op de gehele collectie van Protest met kortingscode: rokkiemountains10
Geldig t/m 30 juni 2020. 

 

Jurk Protest

Mijn ervaring met Protest

Als ik denk aan Protest denk ik aan: comfortabel, trendy en top-kwaliteit. Ik heb al diverse bikini’s en een jas van Protest. Beide zijn na een seizoen dragen nog helemaal mooi en goed! Daarnaast vind ik alle items ook heerlijk zitten: de kleding van Protest is gemaakt om in te bewegen.

Tropische bossen, witte stranden

Deze zomer neemt Protest je mee op reis: langs tropische bossen, witte stranden en oases. Al deze printjes en kleuren zien we terug in de nieuwe collectie. Leuke kleurtjes laten het zomergevoel helemaal in je ontwaken. Allerlei mooie details, zoals gesmokte randjes en metalen ringen maken jouw triangle bikini, halterbikini of kledingstuk uniek!

 

Bikini met print Protest Details bikini Protest

Bikini’s Protest

Ik bestelde twee bikini’s bij Protest: beide zwart-wit. Ik moet zeggen: normaal ben ik niet zo van het zwart-wit, maar deze bikini’s vond ik gewoon onwijs mooi! En van de ene bikini wist ik dat het model gewoon heerlijk zit (deze heb ik al in het groen). Handig voor in de zee en waterparken waar je nét even wat actiever bent dan wanneer je baantjes zwemt.

 

Bikini met gesmokt randje Protest l Kortingscode Protest Bikini met gesmokt randje detail l Kortingscode Protest

 

Triangle bikini Protest

De triangle bikini heeft een mooi smok-randje, wat ‘m echt uniek maakt. Love it!

(Zwem)kleding heren van Protest

Is Protest alleen voor dames? Zeker niet. Het assortiment voor heren is ook groot! Alle (zwem)kleding is hartstikke summerproof door de vrolijke printjes en mooie kleuren. Voor zwembroeken, shirts, polo’s én zelfs slippers kun bij Protest terecht!

Kortingscode Protest

Zomerkleding gezien bij Protest? Of op de valreep nog een skipak nodig? Ik heb een kortingscode voor jou! Krijg 10% korting op de gehele collectie van Protest met kortingscode: rokkiemountains10. Veel shopplezier!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *